Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Door Romeon, 9 december 2022

Snurken - Door zwangerschap snurken?

Hoe geweldig is dat? Je bent zwanger en hebt een kind op komst, maar toch zit iets je dwars. Je bent begonnen met snurken sinds je het nieuws te horen hebt gekregen dat je zwanger bent. Dit is natuurlijk ontzettend jammer. Maarrrrr, wees niet getreurd. In deze blog kan je lezen hoe je ervoor kan zorgen dat je het snurken kan stoppen en weer kan genieten van je goede nachtrust!

Waarom begin je te snurken tijdens de zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap gebeurt er  veel met je lichaam! Wat er onder andere gebeurt, is dat je lichaam vocht gaat vasthouden. Dit zijn zwangerschapshormonen. Alles is een beetje opgeblazen. Dat geldt ook voor de slijmvliezen in je neus en keel, en de zachte weefsels achter in je keel. Gewichtstoename is ook een belangrijke oorzaak van snurken tijdens de zwangerschap. Dit is natuurlijk heel erg jammer wanneer je hiervoor nooit last had van snurken. 

Veel vrouwen die voor de zwangerschap niet of nauwelijks snurken, kunnen nu door de zwangerschap snurkers worden! Gelukkig verdwijnt het in de meeste gevallen binnen een paar dagen na de zwangerschap. Maar als je na de zwangerschap moeite hebt om weer op je normale gewicht te komen, kan het aankomen van lichaamsvet ervoor zorgen dat je zelfs na de zwangerschap  blijft snurken! 

Is snurken door zwangerschap normaal?

Licht snurken hoeft niet erg te zijn. Het kan je partner hooguit irriteren als het ze wakker maakt. Maar als je heel hard gaat snurken, is het logisch om er iets aan te doen! Hard snurken zou tevens ook soms gevolgen kunnen hebben of je vermoeidheid hebt gedurende dag. Meer weten over de (ernstige) gevolgen van snurken in je slaap? Ga dan naar “Snurken - Waarom is het zo erg”. 

In veel gevallen kan op je zij gaan slapen helpen. Maar 's nachts ga je vaak onbewust weer op je rug liggen. Door het op je rug slapen, vergroot je direct de kans op snurken doordat de weefsels van de onderkaak, tong en keel naar achteren zakken. Als gevolg hiervan worden de luchtwegen veel kleiner.  Dit leidt tot kortademigheid tijdens het slapen en ook snurken. Deze gevolgen hebben niet alleen invloed op jezelf maar ook de baby die je aan het baren bent. De baby krijgt minder zuurstof omdat, er minderzuurstof is. Bovendien kan snurken de bloeddruk ook verhogen, dit wil je natuurlijk niet hebben want dit is niet goed voor je baby.

Wat kan ik doen tegen snurken door zwangerschap?

Wees niet getreurd, snurken door zwangerschap overkomt de meeste mensen en is echt niet iets om je voor te schamen. Er zijn allerlei verschillende manieren om het snurken tegen te gaan. Zoals op je zij slapen, vet verliezen, een gezonde dieet, op tijd naar bed gaan. Ben je benieuwd naar uitgebreidere manieren voor tips tegen snurken? Ga dan naar onze blog tegen snurk tips! Al deze oplossingen zouden je kunnen helpen maar hetgeen wat je het best zou helpen is een van onze anti snurk middelen zoals, de anti snurk beugel. Deze zorgt ervoor dat je mond de juiste positie aanneemt terwijl je aan het slapen bent. Dit zorgt ervoor dat je stopt met snurken.

Waarom snurkbeugels?

Het mooie van de snurkbeugel is dat je er maar één hoeft te kopen en hem keer op keer kan gebruiken. In vergelijking met neuspleisters en keel strips die na eenmalig gebruik moeten worden weggegooid, bespaart dit geld en kan het leiden tot snurken loze nachten. Het maakt niet uit of je op je zij of op je rug ligt, want de snurkbeugels openen je luchtwegen beter terwijl je slaapt. Waardoor je beter kan ademhalen en je snurken voorkomt. De snurkbeugel is ook een extra goedkope oplossing van snurken. Bovendien is de beugel een van de meest effectieve oplossingen voor de prijs van nog geen €10. Het beste van dit allemaal is dat onze anti snurk beugel perfect is voor de mensen die snurken door overgewicht, stress, alcoholgebruik, vermoeidheid, neus- of keel problemen of slechte houding tijdens het slapen. De anti snurkbeugel is een van de meest effectieve anti snurk oplossing en dat ook nog voor een voordelige prijs! Op zoek naar een snurkbeugel? Dan ben je hier op het juiste adres ga naar Snurkbeugels.

 

Hoe werkt de snurkbeugel

Wanneer u de beugel heeft ontvangen moet u de beugel in warm water leggen die 1 minuut was afgekoeld na het koken. Hierdoor wordt de snurkbeugel zacht en wanneer u de snurkbeugel in u mond doet wordt hij zacht en neemt de beugel de vorm aan van u tanden doe dit voor 30 seconden. Als het nodig is kunt u dit proces nog een keer herhalen. Op het moment dat de snurkbeugel in uw is mond en vervolgens wordt de onderkaak iets naar voren geschoven. Dit leidt tot de verdere opening van de luchtwegen. Dit zal u helpen gemakkelijker te ademen. Hierdoor snurk je niet meer en heeft je naaste geen last meer van je gesnurk. Snurkbeugel kopen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »