Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Door Romeon, 20 december 2022

Snurken - Doe de gratis snurk test!

Snurken kan voorkomen bij bijna iedereen. Of het nou regelmatig snurken is of een nachtje snurken bijna iedereen heeft er wel last van. Daarom is het een heel vervelend fenomeen maar, het komt wel vaak voor zonder dat je weet wat de oorzaak van het snurken is. Maar wees niet getreurd, want wij hebben ervoor gezorgd dat je een snelle test informatieve test kan doen over op welke manier je snurkt. Op het moment dat je weet op welke manier je snurkt kan je meteen weten wat voor product je moet kopen om het snurken te stoppen.

Snurken komt op twee plaatsen voor. Er zijn echter verschillende redenen waarom u zou kunnen snurken. Veel mensen snurken bijvoorbeeld omdat ze moeite hebben met ademhalen door hun neus. Als je neus (gedeeltelijk) verstopt is, is de kans op snurken groter. Ook snurken veel mensen omdat ze door hun mond ademen als ze slapen. Veel mensen snurken ook door vernauwing van de keelholte. 

Misschien is het zo dat je mogelijk al een vermoedden hebt wat de oorzaak van het snurken van je partner of jezelf is. Maar, met behulp van onderstaande snurktesten kunt u uw vermoedens bevestigen en zo een idee krijgen van de oorzaak van snurken. Onderaan de pagina voor deze tests vindt u direct oplossingen voor het bijbehorende snurkpatroon. 

Hier kunt u verschillende snurk testen doen. Klik op de snurk test waarmee je de test wilt doen. Deze testen zijn eenvoudig, vrijblijvend, voor jou, anoniem en natuurlijk gratis!

Snurken door de neus test

Heb je last van een verstopte neus of gaat ademhalen niet heel soepel? Dan is het vaak zo dat je kan snurken wanneer je slaapt. Erachter komen of je snurkt door de neus? Doe dan nu gratis de snurken door neus test of klik hier om te kijken of het snurken komt door een verstopping in de neus.

Snurken door mondademhaling test

Slaap je ‘s nachts met een open mond? Dan is er een mogelijkheid dat je probeert via je mond te ademen omdat, net als hiervoor genoemd het zo kan zijn dat je neus misschien verstopt is. Doe nu de snurken door mond test om te kijken of het snurken komt door het slapen met openmond.

Snurken door de tong test

Een andere oorzaak waardoor ook heel veel mensen snurken is tongsnurken. Tongsnurken gebeurt doordat je spieren ontspannen als je aan het slapen bent. Hierdoor verslapt je tong en zakt daardoor in de keel. Vervolgens zorgt dit voor minder ruimte in de luchtwegen, waardoor het snurken uiteindelijk plaatsvindt. Doe hier de gratis snurken door de tong test om te kijken of het snurken komt door het verslappen van de tong.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »