Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel

34% sale
Productomschrijving
SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel De SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel is een effectieve, doeltreffende en betaalbare manier om een ​​einde te maken aan slapeloze nachten en een slechte slaapkwaliteit door snurken. Na gebruik slaap je beter en word je uitgerust wakker. SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel, ook wel bekend als een mand...

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel

De SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel is een effectieve, doeltreffende en betaalbare manier om een ​​einde te maken aan slapeloze nachten en een slechte slaapkwaliteit door snurken. Na gebruik slaap je beter en word je uitgerust wakker.

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel, ook wel bekend als een mandibulaire aanpassing apparaat of MRA, het snurken stopt. Het mondstuk zelf helpt uw ​​luchtwegen te openen terwijl u slaapt, waardoor de lucht gemakkelijker door uw neus en mond kan stromen. Dit leidt tot makkelijker ademen en het stoppen van snurken. 

Snurken zonder snurkbeugel

De onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook iets naar voren en naar achteren. Wanneer de spieren ontspannen tijdens het slapen, gebeurt dit vooral bij het slapen op de rug, de onderkaak zakt een beetje naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. Lucht die door vernauwde luchtwegen stroomt, zorgt ervoor dat de zachte delen van de mond en keel trillen, waardoor het geluid dat bekend staat als snurken ontstaat. 

Stop met snurken met een snurkbeugel 

Het snurk beugeltje sluit uw boven- en ondertanden af ​​en fixeert daarmee de onderlinge positie en dus ook uw houding. Dit voorkomt dat de onderkaak terugzakt. Het mondstuk beweegt zelfs de onderkaak iets meer dan normaal, zodat er altijd voldoende ruimte is voor de keelholte. Daarnaast blijft de tong beter op zijn plek zitten. Bij gebruik van het 

SleepPro Snurkbeugel kunt u door de luchtgaatjes aan de voorkant van het mondstuk als u dat wilt gewoon door uw mond ademen. 

SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel

De SleepPro Easifit Standard is een snurkbeugel die is ontworpen om het stoppen met snurken gemakkelijker te maken. Deze snurkbeugel is tot wel 40 keer goedkoper dan gewone snurkbeugels en is eenvoudig te verstellen. Bovendien is onze snurkbeugel medisch aanbevolen en ook nog meteen effectief vanaf het eerste gebruik. Hierdoor hoeft u niet te wennen aan de snurkbeugel en kan u direct genieten van de snurken loze nachten.

Boil & Bite aanpassings techniek

SleepPro Easifit Standard werkt met een zogenaamde Boil & Bite voor een comfortabele en gemakkelijke aanpassing. 

Hoewel het Custom SleepPro Custom snurkbeugel op Maat maximaal comfort en effectiviteit biedt, vinden veel klanten dat de zeer effectieve SleepPro Easifit Standard voldoende is om het snurken te stoppen. Daarom hebben ze geen speciaal aangepast snurkbeugel nodig.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Sleeppro SleepPro Easifit Standard Snurkbeugel
SleepproSleepPro Easifit Standard Snurkbeugel

De SleepPro Easifit Standard Snurk...

De SleepPro Easifit Sta...

Op voorraad
€49,95€32,99 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »