Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

SleepPro Easifit Pink Snurkbeugel

45% sale
Productomschrijving
Geen een vrouw vindt het leuk om het gevoel te ervaren dat ze snurkt, vanwege het stigma dat eraan kleeft. Maar, de huidige statistieken tonen aan dat meer dan 40% van de snurkers vrouwen zijn.  Uit recent Brits onderzoek blijkt dat vrouwen steeds vaker naar dokters, tandartsen of slaapklinieken gaan om een ​​oplossing te vinden voor deze ern...

Geen een vrouw vindt het leuk om het gevoel te ervaren dat ze snurkt, vanwege het stigma dat eraan kleeft. Maar, de huidige statistieken tonen aan dat meer dan 40% van de snurkers vrouwen zijn. 

Uit recent Brits onderzoek blijkt dat vrouwen steeds vaker naar dokters, tandartsen of slaapklinieken gaan om een ​​oplossing te vinden voor deze ernstige slaapstoornis en de bijbehorende gezondheidsrisico's. 

Net als het standaard SleepPro Easifit snurkbeugel, werkt het SleepPro Easifit Pink snurkbeugel met Boil & Bite technologie om ervoor te zorgen dat het mondstuk comfortabel en gemakkelijk te verstellen is. 

Snurken zonder snurkbeugel

De onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook iets naar voren en naar achteren. Wanneer de spieren ontspannen tijdens het slapen, gebeurt dit vooral bij het slapen op de rug, de onderkaak zakt een beetje naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. Lucht die door vernauwde luchtwegen stroomt, zorgt ervoor dat de zachte delen van de mond en keel trillen, waardoor het geluid dat bekend staat als snurken ontstaat. 

Stop met snurken met een snurkbeugel 

Het snurk beugeltje sluit uw boven- en ondertanden af ​​en fixeert daarmee de onderlinge positie en dus ook uw houding. Dit voorkomt dat de onderkaak terugzakt. Het mondstuk beweegt zelfs de onderkaak iets meer dan normaal, zodat er altijd voldoende ruimte is voor de keelholte. Daarnaast blijft de tong beter op zijn plek zitten. Bij gebruik van het 

SleepPro Snurkbeugel kunt u door de luchtgaatjes aan de voorkant van het mondstuk als u dat wilt gewoon door uw mond ademen. 

SleepPro Easifit Pink Snurkbeugel

De SleepPro Easifit Pink is een snurkbeugel die is ontworpen om het stoppen met snurken gemakkelijker te maken. Deze snurkbeugel is tot wel 40 keer goedkoper dan gewone snurkbeugels en is eenvoudig te verstellen. Bovendien is onze snurkbeugel medisch aanbevolen en ook nog meteen effectief vanaf het eerste gebruik. Hierdoor hoeft u niet te wennen aan de snurkbeugel en kan u direct genieten van de snurken loze nachten.

Boil & Bite aanpassings techniek

SleepPro Easifit Pink werkt met een zogenaamde Boil & Bite voor een comfortabele en gemakkelijke aanpassing. 

Hoewel het Custom SleepPro Custom snurkbeugel op Maat maximaal comfort en effectiviteit biedt, vinden veel klanten dat de zeer effectieve SleepPro Easifit Pink voldoende is om het snurken te stoppen. Daarom hebben ze geen speciaal aangepast snurkbeugel nodig.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Sleeppro SleepPro Easifit Pink Snurkbeugel
SleepproSleepPro Easifit Pink Snurkbeugel

De SleepPro Pink is speciaal ontw...

De SleepPro Pink is spe...

Op voorraad
€54,45€29,99 Incl. btw
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »