Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Generise Acusnore Sterling Zilver 2 Drukpunten Snurkring - Maat Groot

60% sale
Productomschrijving
Generise Acusnore Sterling Zilver 2 Drukpunten Snurkring - Maat Groot De Acusnore antisnurkring is een medicijnvrij apparaat dat helpt bij het verlichten van snurkproblemen. Elke ring maakt gebruik van acupressuur door druk uit te oefenen op specifieke punten op je pink. Het unieke apparaat maakt gebruik van drie acupressuurpunten. De bewezen oude...

Generise Acusnore Sterling Zilver 2 Drukpunten Snurkring - Maat Groot

De Acusnore antisnurkring is een medicijnvrij apparaat dat helpt bij het verlichten van snurkproblemen. Elke ring maakt gebruik van acupressuur door druk uit te oefenen op specifieke punten op je pink. Het unieke apparaat maakt gebruik van drie acupressuurpunten. De bewezen oude theorie brengt superieure voordelen met zich mee, niet alleen het elimineren van snurken, maar ook in harmonie met de biologische ritmes van uw lichaam. Het is een natuurlijke, probleemloze manier om een ​​goede nachtrust te krijgen. Hoe het werkt, wordt ondersteund door medische onderzoeksstudies en echte klantrecensies. De Acusnore antisnurkring werkt door de positieve effecten van acupressuur te combineren met de voordelen die koper heeft op het lichaam.

Acupressuur

Medische filosofie toont een verband tussen acupressuurpunten en plaatsen van een meerlagig en complex zenuwstelsel. Neuronen van takken van het centrale zenuwstelsel zijn verantwoordelijk voor de activering van spieren die de normale doorgankelijkheid van de bovenste luchtwegen ondersteunen. De nervus ulnaris die direct verbonden is met de pink wordt gemakkelijk geactiveerd door druk. Deze zenuw behoort tot het perifere zenuwstelsel en heeft als belangrijkste functie het centrale zenuwstelsel te verbinden met de ledematen en organen van het lichaam.

Koper

Medische experts hebben vastgesteld dat metaal dat op de huid wordt gedragen, de manier waarop het bloed door het lichaam stroomt kan veranderen. Deze Acusnore antisnurkring heeft net als het menselijk lichaam elektromagnetische eigenschappen. De ionische krachten hebben de kracht om ons energieniveau en de bloedstroom te veranderen. Studies hebben aangetoond dat metaal een sterk genezende werking heeft. Het wordt gebruikt om onze spieren, gewrichten en botten te genezen. Het is een geweldig holistisch alternatief dat de kracht heeft om ons lichaam en de manier waarop we zuurstof opnemen in balans te brengen. De ringen hebben een Acu-Activator aan de buitenrand van de ring.

Welke hand?

Linkerhand voor vrouwen rechterhand voor mannen. Ongeveer 40% van de volwassen bevolking heeft last van snurken, dus wat de reden voor het snurken van u of uw partner ook is, u bent zeker niet de enige! Als je de dag moe en prikkelbaar begint, lijdt je relatie eronder, lijdt je werk eronder en als je moe rijdt, breng je jezelf en anderen onnodig in gevaar. Wil je een simpele suggestie? Het enige wat u hoeft te doen is de ring om uw pink te plaatsen (rechterhand voor mannen, linkerhand voor vrouwen werkt meestal het beste), idealiter een uur voor het slapengaan. De acupressuur stimulator aan de binnenkant van de ring werkt op een gevoelige plek op de vinger van de snurker die zich aan de buitenkant aan de basis van de vinger tussen de knokkel en de basis bevindt.

Verdere uitleg 

Deze therapeutische ring maakt gebruik van acupressuur, een beproefde methode van de afgelopen 3500 jaar! Het verhoogde deel aan de binnenkant van de ring werkt wanneer deze correct is geplaatst op een van de meridiaanlijnen in de pink van de snurker. Het maakt gebruik van het eeuwenoude principe van acupressuur, met name het principe van Tuina, een vorm van oosters lichaamswerk dat in China wordt gebruikt. Het is een combinatie van massage-acupressuur en andere vormen van lichaams manipulatie. Tuina is een vorm van reflexologie met een geschiedenis die duizenden jaren voorafgaat aan welke conventionele westerse geneeskunde dan ook. Flexibele ring. Om uw anti-snurk ring voor u te laten werken, hoeft u deze alleen maar ongeveer een uur voordat u naar bed gaat om te doen, de acupressuur stimulator in de juiste positie te plaatsen en zachtjes in de ring te knijpen om druk uit te oefenen.

Deze ring is vervaardigd uit koper met een gemagnetiseerd acupressuur blok en verzilverd.

Klein formaat: 14 mm diameter in de ring

Medium maat: 16 mm diameter binnenring

Groot formaat: 18 mm diameter binnenring.

De ringen kunnen 1 of 2 mm aangepast worden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Generise Generise Acusnore Sterling Zilver 2 Drukpunten Snurkring - Maat Groot
GeneriseGenerise Acusnore Sterling Zilver 2 Drukpunten Snurkring - Maat Groot

De Acusnore antisnurkring is een m...

De Acusnore antisnurkri...

Op voorraad
€49,95€19,99 Incl. btw
Toevoegen