Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Deepsleep anti snurk beugel

33% sale
Productomschrijving
DeepSleep, een verstelbaar anti-snurkapparaat maakt uw  persoonlijke pasvorm nu mogelijk, positioneert uw kaak naar voren om uw luchtweg te openen en snurken te voorkomen, terwijl verticale beweging nog steeds mogelijk is. DeepSleep brengt uw onderkaak voorzichtig naar voren om uw luchtwegen vrij te houden, zodat u rustiger en dieper kunt slapen.�...

DeepSleep, een verstelbaar anti-snurkapparaat maakt uw  persoonlijke pasvorm nu mogelijk, positioneert uw kaak naar voren om uw luchtweg te openen en snurken te voorkomen, terwijl verticale beweging nog steeds mogelijk is. DeepSleep brengt uw onderkaak voorzichtig naar voren om uw luchtwegen vrij te houden, zodat u rustiger en dieper kunt slapen. Snurken wordt veroorzaakt wanneer lucht langs de ingeklapte spieren in uw keel wordt geperst. Die spieren ontspannen zich dan als je slaapt, waardoor je luchtweg kan worden afgesloten en het moeilijker wordt om te ademen.

De verstelbare anti-snurkbeugel is een innovatief product dat de positie van je kaak verandert om je luchtweg open te houden en snurken te voorkomen. Het wordt geleverd met een persoonlijke pasvorm die je voorziet van een kraag die comfortabel en veilig om je kaak past. De anti snurk beugel zelf is gemaakt van eenmateriaal dat comfortabel tegen je gebit aanligt.

De beugel is zo ontworpen dat die je kaak naar voren positioneert om zo je luchtweg open te houden. Dit voorkomt dat je luchtwegenvernauwen tijdens het slapen, waardoor er minder snurkgeluiden voorkomen. Door het verstelbare ontwerp kun je de beugel aanpassen aan jouw persoonlijke vorm en voorkom je dat hij te los of te strak zit.

Met behulp van de verstelbare anti-snurkbeugel kun je je snurken voorkomen, je luchtwegen open houden en je slaapcomfort verbeteren. Het is een veilig en effectief product dat je een betere nachtrust kan geven.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing. 

Zie hier video

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Deepsleep Deepsleep anti snurk beugel
DeepsleepDeepsleep anti snurk beugel

De verstelbare anti-snurkbeugel is...

De verstelbare anti-snu...

Op voorraad
€59,95€39,95 Incl. btw
Toevoegen