Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Door Romeon, 23 januari 2023

Snurken - Is de op maat gemaakte snurkbeugel een goede oplossing?

snurken, we hebben allemaal wel eens gehoord van iemand die in zijn slaap een bos omhakt. Dit is niet alleen vervelend voor jou, maar ook voor de snurker zelf. Behalve dat het irritatie kan veroorzaken, is het niet geheel veilig. 10 van de 100 snurkers lijdt aan slaapapneu. Dit betekent dat je stopt met ademen terwijl je slaapt. Dit is zo gevaarlijk omdat, het s’nachts vaker kan voorkomen. Daarom  is het belangrijk om een ​​afspraak te maken met je arts als je weet dat dit met jou gebeurt. Bovendien gaan steeds meer partners apart slapen door het gevolg van luidruchtig snurken.

Waarom snurk ik? 

Er zijn verschillende redenen voor snurken. Als je erachter wilt komen door welke manier je snurkt? Doe dan de gratis snurk test. Als je erachter komt hoe op welke manier je snurkt kan er een oplossing uit komen waardoor jij (en eventueel je partner) lekkerder en vaster slapen. Dan hoef je je geen zorgen te maken over slapeloze nachten en daar heb je ook nog profijt van gedurende de dag. 

Snurken door ouder worden 

Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans dat je gaat snurken. Op het moment dat je de middelbare leeftijd ingaat, begint de keel met vernauwen. Bovendien verslapt de spierspanning, wat weer de kans op snurken vergroot. Snurken kan worden voorkomen door keel oefeningen te doen met drinken van water of je kan ervoor kiezen een op maat gemaakte snurkbeugel te gebruiken. Stoppen met snurken is heel belangrijk, omdat het enige invloed heeft

Snurken door lichaam, slechte conditie of overgewicht 

9 van de 10 keer snurkt de man vaker dan de vrouw . Het verwijst naar de structuur van een man. Mannen hebben vaak smallere luchtwegen. Een dichtgeknepen keel, daarnaast hebben zij ook andere fysieke kenmerken die het snurken de kans op snurken verhogen. Deze eigenschappen zijn meestal geërfd. Je kan het snurken echter beheersen door enkele veranderingen in je levensstijl aan te brengen. 

Naast snurken veroorzaakt door het lichaam, wordt snurken ook sterk beïnvloed door overgewicht en een slechte conditie. Het hoeft niet eens door overgewicht in het algemeen te komen, alleen overgewicht in het gebied van de nek kan al snurken veroorzaken. Sporten en afvallen kan al resultaat opleveren. Als dit het probleem niet oplost, kan een op maat gemaakte snurkbeugel hoogst waarschijnlijk je redder in nood zijn. 

Snurken door verkeerde houding tijdens het slapen

Als je op je rug slaapt, snurk je vaker. Dit komt doordat, deze slaaphouding ervoor zorgt dat je de keel in staat zet te ontspannen en de luchtweg blokkeert. Een andere manier om snurken te voorkomen, is op een andere manier te gaan liggen. Lig je liever op  je rug, dan kan je op je hoofd op een iets hoger kussen liggen of een op maat gemaakte snurkbeugel gebruiken. Dat is een wat makkelijkere en effectievere oplossing. Tot slot is op tijd slapen en ervoor zorgen dat je elke nacht minimaal 7 uur slaapt een goede toevoeging om het snurken te stoppen.

Snurken veroorzaakt door drinken, roken of drugs 

Alcohol, tabak en sommige drugs ontspannen bepaalde spieren meer. Ontspanning van de nekspieren leidt tot snurken. Daarom kunnen mensen die 's avonds te diep in het glaasje hebben gekeken vaker hevig snurken als ze gaan slapen. Het regelmatige roken en overmatig alcoholgebruik zorgt ervoor dat het snurken zo blijft doorgaan. Afstand nemen met het gebruik van deze middelen kan het snurken tegen gaan.

Hoe werkt een op maat gemaakte snurkbeugel? 

We hebben het snurk mondstuk hierboven al meerdere keren genoemd, maar hoe gaat het precies in zijn werking? Wanneer je de beugel hebt ontvangen moet je de beugel in warm water leggen dat 1 minuut is afgekoeld na het koken. Hierdoor wordt de snurkbeugel zacht en wanneer je de snurkbeugel in je mond doet wordt hij zacht en neemt de beugel de vorm aan van je tanden doe dit voor 30 seconden. Als het nodig is kun je dit proces nog een keer herhalen. Op het moment dat de snurkbeugel in je is mond, wordt vervolgens de onderkaak iets naar voren geschoven. Dit leidt tot de verdere opening van de luchtwegen. Dit zal je helpen gemakkelijker te ademen. Hierdoor snurk je niet meer, heeft je naaste geen last meer van je gesnurk en kan je lekker slapen.

Waarom heb ik een op maat gemaakte snurkbeugel nodig? 

Het mooie van de op maat gemaakte snurkbeugel is dat je er maar één hoeft te kopen en hem keer op keer kan gebruiken. In vergelijking met neuspleisters en keel strips die na eenmalig gebruik moeten worden weggegooid, bespaart dit geld en kan het leiden tot snurken loze nachten. Het maakt niet uit of je op je zij of op je rug ligt, want de snurkbeugels openen je luchtwegen beter terwijl je aan het slapen bent. Waardoor je beter kan ademhalen en je snurken voorkomt.

De snurkbeugel is ook een extra goedkope oplossing van snurken. Bovendien is de beugel een van de meest effectieve oplossingen vanaf al €10 maar. Het beste van dit allemaal is dat onze anti snurk beugel perfect is voor de mensen die snurken door overgewicht, stress, alcohol gebruik, vermoeidheid, neus- of keel problemen of slechte houding tijdens het slapen. De op maat gemaakte snurkbeugel is een van de meest effectieve anti snurk oplossing en dat ook nog voor een voordelige prijs! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »