Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Acusnore Antisnurkbeugel Deluxe

55% sale
Productomschrijving
Acusnore Antisnurkbeugel Deluxe Tot 40 keer goedkoper dan tandheelkundig uitgeruste apparaten. - Zeer effectieve werking.- Ons oorspronkelijke anti-snurk apparaat helpt mensen al sinds 1998 om te stoppen met snurken.- Wereldwijd vertrouwd en aanbevolen door artsen en klinieken om snurkproblematiek aan te pakken.- U krijgt de nachtrust terug die u...

Acusnore Antisnurkbeugel Deluxe

Tot 40 keer goedkoper dan tandheelkundig uitgeruste apparaten.

- Zeer effectieve werking.
- Ons oorspronkelijke anti-snurk apparaat helpt mensen al sinds 1998 om te stoppen met snurken.
- Wereldwijd vertrouwd en aanbevolen door artsen en klinieken om snurkproblematiek aan te pakken.
- U krijgt de nachtrust terug die u verdient.

De antisnurkbeugel die in 2014 uitgeroepen is tot het meeste effectieve anti snurk middel onder de anti snurkbeugels!

De Acusnore antisnurkbeugel deluxe is eenvoudig in gebruik en verhelpt snurken, zwaar ademen en knarsen. De beugel is gemaakt van natuurlijke stof en is medicijn- en chemische hulpmiddelenvrij. De beugel is gemaakt van hypoallergeen materiaal en wordt aangeraden door vele ex snurkers.

Hoe werkt de antisnurkbeugel deluxe?

Acusnore Anti-snurkbeugel Deluxe is door het voorgegoten siliconen materiaal klaar voor direct gebruik en hoeft daarom niet in kokend water gelegd te worden. Het siliconen materiaal is zacht en past zich aan de vorm van het gebit aan. U dient de anti-snurkbeugel enkel 2 minuten in warm water te wassen.

De beugelheeft de boven- en onderkaak op dezelfde manier gepositioneerd, zodat de onderkaak naar voren wordt geplaatst. Door deze houding worden de luchtwegen achterin weer vrijgemaakt en kunt u vrij ademen. De beugel heeft vier grote luchtgaten waardoor u kunt ademen. Dit zal in het begin wat onwennig kunnen aanvoelen, maar hier raakt u snel aan gewend. De beugel heeft een geoptimaliseerd design, waarbij de randen hoger zijn, er ruimte zit tussen de boven- en onderkaak die een variabele bijtopening creëert en een tong guard die de tong optimaal positioneert.

Voor wie is de antisnurkbeugel deluxe geschikt?

De antisnurkbeugel deluxe is voor de ' simpele snurker' geschikt. Dit snurken wordt veroorzaakt door vermoeidheid, stress, overgewicht, alcoholgebruik, keel of neusproblemen en uw houding tijdens het slapen. Daarnaast kan de beugel gebruikt worden voor snurken met een onbekende oorzaak, waarbij de mond open is. Bij de laatste vorm van snurken verplaatst de onderkaak, doordat de mond open is. De onderkaak zakt iets naar achter en zorgt dat de luchtwegen (deels) geblokkeerd raken.
De antisnurkbeugel is helaas niet geschikt voor mensen met een uitneembaar kunstgebit.

De antisnurkbeugel wordt geleverd met een handig opbergbakje.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Acusnore Acusnore Antisnurkbeugel Deluxe
AcusnoreAcusnore Antisnurkbeugel Deluxe

De antisnurkbeugel die in 2014 uit...

De antisnurkbeugel die ...

Niet op voorraad
€49,95€22,50 Incl. btw
Bekijken