Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Shiepz Anti Tandenknars Bitje

24% sale
Productomschrijving
Sleepz Anti Tandenknars Bitje Shiepz® Anti-Tandenknars is een unieke en gepatenteerde mond bescherming tegen tandenknarsen. Dit vermindert  slijtage aan de tand en  voorkomt slijpen. De Shiepz® Anti-Tandenknars gebitsbeschermer is ontwikkeld door tandartsen en gemaakt van de beste materialen. De zachte bovenkant zorgt voor een kussen dat werkt...

Sleepz Anti Tandenknars Bitje

Shiepz® Anti-Tandenknars is een unieke en gepatenteerde mond bescherming tegen tandenknarsen. Dit vermindert  slijtage aan de tand en  voorkomt slijpen. De Shiepz® Anti-Tandenknars gebitsbeschermer is ontwikkeld door tandartsen en gemaakt van de beste materialen. De zachte bovenkant zorgt voor een kussen dat werkt als een demping, de harde bodem beschermt tegen knarsen en bijten.

- Je laat de gebitsbeschermer zacht en flexibel worden in kokend water. 

 - Je bijt dan op de beschermer zodat deze zich naar je tanden vormt, de Anti-Tandenknars is vervolgens dan klaar voor gebruik. 

 - Lees voor gebruik de instructies op de verpakking. 

Niet gebruiken in de volgende gevallen: 

We raden het gebruik af bij ontstoken en bloedend tandvlees, beugels, kunstgebitten, losse tanden en/of kiezen, bij kinderen onder de 18 jaar met de diagnose TMJ (acuut of chronisch) ontsteking aan de kin als effectieve bescherming bij het sporten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Shiepz Shiepz Anti Tandenknars Bitje
ShiepzShiepz Anti Tandenknars Bitje

Shiepz® Anti-Tandenknars is een u...

Shiepz® Anti-Tandenkna...

Op voorraad
€24,95€18,99 Incl. btw
Toevoegen