Inloggen0
Snelle verzending met PostNL- in NL en BE
Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden*
Achteraf betalen lekker makkelijk

Knarsbitje Op Maat - Professioneel

25% sale
Productomschrijving
Knarsbitje Op Maat - Professioneel Productbeschrijving Last van Tandenknarsen? Antisnurkmiddelen.nl biedt u nu een unieke oplossing om tandenknarsen te stoppen. U kunt zonder dat u naar de tandarts hoeft een perfect op maat gemaakt bitje laten maken door een professioneel tandtechnisch laboratorium. U hoeft zelf de duur er niet voor uit. Alles k...

Knarsbitje Op Maat - Professioneel

Productbeschrijving

Last van Tandenknarsen?

Antisnurkmiddelen.nl biedt u nu een unieke oplossing om tandenknarsen te stoppen. U kunt zonder dat u naar de tandarts hoeft een perfect op maat gemaakt bitje laten maken door een professioneel tandtechnisch laboratorium. U hoeft zelf de duur er niet voor uit. Alles kan vanuit huis op maat worden gemaakt.

Is dit hetzelfde als wat ik bij mijn eigen tandarts krijg?

Doordat u zelf de afdruk maakt van uw tanden en kiezen, vervalt de tandartsrekening. Uw afdruk wordt naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd, en het bitje wordt vanuit daar direct naar u opgestuurd! Zo slaat u zelf de stap over van de tandarts en scheelt u dat weer een tandartsrekening!

Waarom beslaat het knarsbitje niet mijn hele gebit tot aan mijn achterste kiezen?

Het knarsbitje reikt tot aan de eerste grote kies (molaar) en is dus niet helemaal tot achter in de mond geïntegreerd. De reden hiervoor is dat als het knarsbitje wel helemaal tot aan het einde van de laatste kies zou reiken, de kans dat een kokhalseffect ontstaat erg groot is. De laatste twee achterste kiezen kunnen ook niet op elkaar worden gedrukt als het knarsbitje in de mond zit waardoor ook altijd de achterste kiezen goed beschermd worden tegen tandenknarsen.

Inhoud pakket:

  • 1 afdruklepel bovenkaak
  • Afdrukmateriaal component A &B
  • Gefrankeerde retourenvelop
  • Nederlandstalige Handleiding

Hoe werkt het op maat laten maken?

Nu kunt u eenvoudig vanuit huis een op maat gemaakt knarsbitje bestellen. Wij werken hiervoor samen met een gecertificeerd tandtechnisch laboratorium.

  1. U bestelt online en ontvangt een pakket met alle benodigde materialen
  2. Volg de handleiding die in het pakketje zit
  3. Stuur uw eigen gemaakte gebitafdrukken in de gefrankeerde enveloppe naar het tandtechnisch laboratorium
  4. De tandtechnicus maakt voor u het bitje aan de hand van de mal en na ongeveer een week ontvangt u uw perfect passende bitje!
  5. LET OP: Als u een ander - niet op maat - product koopt in combinatie met het knarsbitje op maat, zal de levering (van bijvoorbeeld een tandpasta) plaatsvinden bij de levering van het op maat gemaakte knarsbitje. Rekent u daarom bij een combinatie bestelling altijd op een iets langere levertijd van de complete bestelling.

Bevat: Knarsbitje Op Maat - Professioneel

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Nyda Knarsbitje Op Maat - Professioneel
NydaKnarsbitje Op Maat - Professioneel

Op maat gemaakte knarsbitje dat er...

Op maat gemaakte knarsb...

Op voorraad
€121,90€91,24 Incl. btw
Toevoegen